gratis Online workshop

'in 3 stappen naar meer spreekdurf en spreekkracht'

Zet je eerste stappen naar spreken met impact

Dinsdag 25 juni van 09.00 tot 10.30 uur of dinsdag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur

 

Voor wie is deze workshop? 

  • Ben je onzeker over je stem en je spreken?
  • Durf je je plek niet 100% in te nemen?
  • Is spreken in een groep voor jou een helse onderneming?
  • Durf je niet te spreken in bepaalde situaties ook al weet je dat jouw interessante kijk op de dingen heel wat klaarheid kan brengen?
  • Je weet dat je heel wat in je mars hebt, maar je blijft jezelf onzichtbaar maken zodat je boodschap niet gehoord wordt? 
  • Heb je het gevoel geen controle te hebben over je stem tijdens spannende spreekmomenten?

Je vraagt je af hoe je hieraan kan werken? Wat er nodig is om de eerste stappen te zetten om je angst om te spreken te overwinnen? 

 

Deze workshop is voor iedereen die sterker in zijn schoenen wil staan als spreker en eindelijk stappen wil zetten naar meer spreekdurf en spreekkracht. 

 

Je ontdekt de 3 pijlers om met durf en overtuigingskracht het woord te nemen:

 

1. Een sterke mind

2. Een charismatische houding

3. Een overtuigende stem

 

Wat mag je verwachten?

  • 1,5 uur inspiratie en inzicht  in wat je tegenhoudt om met zelfvertrouwen en overtuigingskracht te spreken
  • Kans om je vragen te stellen  

 

 

 

Praktisch?

We doen de workshop online via Zoom. 

Kan je er niet live bij zijn? Schrijf je dan in zodat je achteraf de opname kan ontvangen. 

 


Hallo, ik ben Karen en ik help volwassenen om te durven spreken met impact zodat er geluisterd wordt. Ik train de spreker en de mens achter de spreker want met Inner Voice maak ik een brug tussen spreektechniek (stem, dictie, intonatie) en persoonlijke ontwikkeling zodat je met meer zelfvertrouwen durft te spreken.


Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap overkomt.

Mensen weer bewust maken van hun eigen mogelijkheden op het vlak van spreken.

Daar ga ik voor.

 

Ik geef ook les aan de hogeschool LUCA School of Arts te Leuven, waar ik toekomstige acteurs leer het podium in te nemen met hun stem.

 


wat klanten zeggen over de online workshop

Ik vond de online workshop In drie stappen naar meer spreekdurf en spreekkracht' enorm inspirerend. Dit smaakt naar meer. 

Kim 


Ik ga naar huis met heel wat inzichten en enkele concrete tips waar ik direct mee aan de slag kan.

Maryan

Karen leidde ons op een zeer afwisselende manier door de diverse deelaspecten die nodig zijn om te groeien als spreker. 

Stephanewat klanten zeggen over de coaching van inner voice

Karen is een fantastische vrouw! Ze is niet alleen stemcoach, ze is zoveel meer. Ze gaat de confrontatie niet uit de weg en durft de dingen te benoemen. Met zachte hand leidt ze je naar de kern van het probleem. Ik sta nu veel positiever in het leven en in mijn relaties. Karen, ik blijf je eeuwig dankbaar!

Myriam Kindt 


Karen begrijpt je vanaf het eerste moment. Zelden heb ik zo'n professionele hulp ervaren. Mocht deze coaching verplicht zijn dan kan Lalofobie uit Wikipedia geschrapt worden.

Vincent Vandemeerssche


Ik wilde je graag laten weten dat ik echt veel heb gehad aan de sessies met jou. Ik heb al 2 weken les gegeven voor een klas van 50 studenten en had zeker de indruk dat het luid genoeg was. Vorige week moest ik ook een presentatie geven voor heel onze afdeling (100 man). Toen had ik wel een microfoon, maar de reacties nadien waren unaniem erg positief. Mijn promotor is zelf ook erg onder de indruk en begint ook te denken dat ze eens zo'n sessies zou moeten volgen :-).

Dus heel erg bedankt. Jouw tips en aanmoedigingen hebben me heel erg geholpen.  

Manon Laporte

Je wandelt bij Karen naar buiten met meer zelfvertrouwen en je straalt meer autoriteit uit. Je weet je stem en lichaamshouding beter in te zetten, je kan verbinding leggen met je publiek en je spreekt met meer impact. Karen weet je hierin op een heel veilige en respectvolle manier te begeleiden. Het groepstraject 'Grow as a speaker' is een aanrader!

anoniem


Voor ik bij Karen terechtkwam brak het angstzweet mij elke keer uit telkens ik in een groep moest spreken. Tijdens een gesprek struikelde ik over mijn woorden en trilde ik over mijn ganse lijf. Door deze spreekstress werd mijn zelfvertrouwen ingeperkt en takelde mijn gemoedstoestand dag na dag af. Dankzij de coaching-sessies met Karen heb ik mijn spreekangst overwonnen en eindelijk de controle over mijn fysieke en mentale welbehagen verworven. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waar ik al zo lang op zat te wachten. Mijn geremdheid is verdwenen en ik kan mijn mening zonder moeite of angst verkondigen. Ik heb geleerd om duidelijker en draagkrachtiger te spreken. Ik voel mij nu ontspannen en niet langer onzeker als ik het woord neem. Spreken in groepen is niet langer een onmogelijk karwei, maar een aangename uitdaging.

Ik wil Karen van harte bedanken voor de fijne en toffe samenwerking. 

Baudouin Lambert