gratis e-book "overwin je spreekangst en word gehoord"

Wil je met meer zelfvertrouwen en impact het woord nemen?

❔ Durf je het woord niet te nemen in een groep? 

❔ Voel je je onzeker over je stem en je manier van spreken?

❔ Heb je het gevoel dat je boodschap niet gehoord wordt? En lijkt het of anderen dit allemaal zo vanzelf   

     kunnen en doen? Dat je er alleen mee zit?

❔ Merk je tijdens een vergadering dat je jezelf inhoudt?

❔ Dat je niet voor je mening durft uit te komen?

❔ Ben je het beu om jezelf steeds maar weer klein te maken? Om jezelf telkens opnieuw weg te cijferen

     tijdens een belangrijk spreekmoment?

❔ Heb je het gevoel dat je je plek niet durft in te nemen op de werkvloer?

❔ Dat anderen jou 'overstemmen'? Zelfs met jouw interessante ideeën gaan lopen?

 

 

 

 

  • Wil je eindelijk aan de slag met je angst om te spreken zodat je meer en meer jezelf durft te uiten in een gesprek?
  • Verlang je naar een sterkere uitstraling en meer overtuigingskracht zodat je boodschap gehoord wordt? 
  • Besef je dat je heel wat in je mars hebt en dat het tijd is om jezelf in de wereld te zetten? Om je niet meer te verstoppen? 

 

Ja maar, Karen, ik denk dat dat gewoon niet mogelijk is voor mij ...

 

Ah, je denkt misschien dat het voor jou niet is weggelegd om een spreekmoment aan te gaan zonder schrik en om een krachtige boodschap neer te zetten.

 

Jawel!

Ook jij kan die stappen zetten als spreker en ontdekken dat je een krachtige spreker kan zijn.

 

Ben je klaar om je eerste stappen naar zichtbaarheid te zetten?

 

Dan is mijn gratis e-book  OVERWIN je spreekangst en word GEHOORD  zeker iets voor jou.

 

Download het nu en ontdek wat nodig is om met meer durf en kracht het woord te nemen:

 

🤍 een sterke mind

🤍 een charismatische houding

🤍 een overtuigende stem

 


Hallo, ik ben Karen en ik help volwassenen om te durven spreken met impact zodat er geluisterd wordt. Ik train de spreker en de mens achter de spreker want met Innervoice maak ik een brug tussen spreektechniek (stem, dictie, intonatie) en persoonlijke ontwikkeling zodat je met meer zelfvertrouwen durft te spreken.


Hoe sterker jij je voelt, hoe krachtiger je boodschap overkomt.

Mensen weer bewust maken van hun eigen mogelijkheden op het vlak van spreken.

Daar ga ik voor.

 

Ik geef ook les aan de hogeschool LUCA School of Arts te Leuven, waar ik toekomstige acteurs leer het podium in te nemen met hun stem.

 


Sarah Vermeir over Karen

Ik ben bij Karen terecht gekomen omdat ik me heel onzeker voelde bij het geven van presentaties en om het woord te nemen tijdens vergaderingen. Ik wist dat een basisopleiding presentatievaardigheden mij niet direct zou verder helpen - ik wou vooral werken aan de oorzaak van mijn onzekerheid. Daarnaast wou ik graag tips om meer stemvolume te kunnen creëren. Ik heb gekozen voor het coaching-traject bij Karen omwille van de veelheid aan facetten die aan bod zouden komen en ook omwille van de individuele benadering.

Ik kan alleen maar besluiten dat het traject bij Karen op vele vlakken verrijkend is geweest voor mij. Ik ben niet alleen gegroeid als spreker - maar ook als mens.

De eerste sessies waren heel intensief: samen met Karen ben ik op zoek gegaan naar die factoren die mij tegen hielden om vertrouwen te hebben in mezelf als spreker. Karen heeft mij heel wat inzichten bijgebracht - en ook gecoacht om een aantal overtuigingen achter mij te laten of om te buigen. Ook de sessies rond stemgebruik en présence waren heel waardevol. Ik ben van nature eerder stil en introvert en had nooit gedacht dat ik met een aantal eenvoudige tips zo krachtig kan overkomen.

Ik voelde mij van bij de start van het traject heel veilig bij Karen. Ze is heel empatisch en oprecht geïnteresseerd. Je merkt duidelijk dat ze heel wat expertise heeft als stemcoach, maar ook als coach in persoonlijke ontwikkeling en dat geeft vertrouwen.

Intussen heb ik al verschillende gelegenheden gehad om te spreken voor groepen en het lukt me steeds meer om te integreren wat ik geleerd heb. Ik ben heel dankbaar dat Karen op mijn pad is gekomen.

 


Steven Vanderlinden over Karen

Ik meldde me aan bij Karen omwille van mijn grote verlangen om voor grote groepen te spreken of het woord te nemen tijdens vergaderingen zonder mij daarbij benauwd te voelen. Ik voelde wel dat ik het in mij had om een goede spreker te zijn, maar heel wat belemmerende gedachten trokken mijn steeds opnieuw naar beneden. Tijdens de coaching-sessies met Karen werden deze belemmeringen op een vriendelijke manier onderzocht en werkten we aan een sterk intern referentiekader. Dit ging gepaard met oefeningen in stem en houding die samen zorgden voor een stevige basishouding waarop ik nu kan terugvallen. Ik ben Karen dankbaar voor de fijne samenwerking en de feedback die ik van haar kreeg.