Karen is een fantastische vrouw! Ze is niet alleen stemcoach, ze is zoveel meer. Ze gaat de confrontatie niet uit de weg en durft de dingen te benoemen. Met zachte hand leidt ze je naar de kern van het probleem. Ik sta nu veel positiever in het leven en in mijn relaties. Karen, ik blijf je eeuwig dankbaar!

 

Myriam Kindt


Karen combineert het diep graven in onszelf met theoretisch onderbouwde kennis, en veel praktijk en oefenen tijdens de sessies. Voor mij was dit traject een echte eye opener

 

Waarom 'spreken met meer impact'?

   Omdat ik de indruk had vaak niet gehoord te worden in gesprekken of meetings; dat wat ik zei niet overkwam

   Omdat ik me niet heel overtuigd voelde als ik moest spreken in een groep

   Omdat in mijn job, impactvol overkomen in een kort gesprek belangrijk is om business uit te bouwen

Waarom Inner Voice?

Mooie referentie gekregen van een goeie vriend, die het traject echt waardevol had gevonden. Het 5-stappen programma sloot ook mooi aan bij wat ik wilde aanpakken.

Wat heeft de samenwerking met Karen voor me veranderd?

   Me bewust gemaakt van mezelf, van wat ik moeilijk vind, van blokkages binnenin die me niet toelaten vrij te spreken

   Me helemaal overtuigd laten zijn van wie ik ben, en van de kracht die hiervan uitgaat

   Me laten inzien wat de basisvoorwaarden zijn voor mezelf om met impact te kunnen spreken

   Vooroordelen aan te pakken, en met open blik te kijken naar situaties

   Basisregels en technieken rond spreken, houding, ademhaling, ritme opgepikt die ik nu elke dag kan inzetten, vooraleer ik een belangrijk spreekmoment instap

   Me een boost aan zelfvertrouwen gegeven, wat ik ook nodig heb ik mijn professioneel en privé leven

 

David Vandersmissen


Na een stembandoperatie kwam ik bij Karen terecht om mijn stemgebruik terug op punt te krijgen en te verbeteren om toekomstige problemen te vermijden, zeker gezien mijn werk veel vergaderingen en presentaties vraagt. 

Karen pakte dit aan met aandacht voor mijn persoonlijkheid en situatie. Het hielp voor mij heel sterk om met wat theoretische onderbouwing te begrijpen wat er moet gebeuren en dat stap voor stap in de praktijk om te zetten voor elk aspect van stemgebruik. Door de juiste opbouw van de oefeningen en beetje bij beetje de grenzen verleggen, ben ik mij nu veel meer bewust van hoe mijn stem klinkt voor anderen en wat er daarvoor moet gebeuren in mijn lichaam. Dankzij die oefeningen en tips kan ik nu ook mijn stemvolume veel bewuster aanpassen aan de situatie zonder ze te overbelasten. Dank je wel voor de coaching!

 

Alexander Sys


Ik voelde me onzeker vanwege mijn snelle spraak. Heel veel klanken bleven in mijn mond hangen. De combinatie van deze twee brachten me in verlegenheid bij het spreken, zowel voor groepen als individuen. Ik was bang om geluid te maken. Bang om mezelf te laten klinken zoals ik dat eigenlijk zou willen. 

Doorheen het traject leerde ik met oefeningen en raad mezelf kenbaar te maken met mijn stem. Binnen het traject werd niet alleen gewerkt aan klanken, tongvallen en mijn articulatie, maar ook aan de persoon die het stemgeluid maakt. Jezelf toestaan om ruimte in te nemen in de wereld was de bewustwording die ik nodig had.

Karen begrijpt je vanaf het eerste moment. Zelden heb ik zo'n professionele hulp ervaren. Mocht deze coaching verplicht zijn dan kan Lalofobie uit Wikipedia geschrapt worden. Mensen hebben vele rechten en plichten verworven, maar het recht tot spreken ontnemen we vaak eerst bij onszelf. Weg met die angst, paniek en de vrees die zich voedt aan mijn onzekerheden.

Starten met dit coachingstraject had ik al veel eerder moeten doen. 

 

Vincent Vandemeerssche


Ik ben bij jou terechtgekomen na het plotse wegvallen van mijn stem. Door je rustige aanpak heb je me geleerd mijn emoties los te laten en me terug een vrije ademruimte te geven. Ik besef nu hoe belangrijk het is je te ontspannen voor een mooie, heldere stem. Je hebt me terug meer zelfvertrouwen gegeven door je fijne, positieve aanpak. Een welverdiende dankjewel!

 

Els Van Cauwenbergh


'Voor ik startte met het coachingstraject 'Spreken met impact' had ik last van een minderwaardigheidscomplex waardoor ik mezelf niet kon zijn in bepaalde spreeksituaties.  Door het programma ben ik tot inzicht gekomen dat ik er mag zijn. Ik durf nu overal naartoe te gaan en te spreken. Ik ben nu veel vrijer, zoals een vogel die uit zijn kooi vliegt.  Het is zo leuk om meer te durven, geen schrik meer te hebben van wat ze gaan zeggen en wat ze gaan denken.  Ik heb nu vertrouwen in het leven dat ik op mijn pad krijg wat ik nodig heb.  

Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak bij jou. Je straalt positieve energie, eenvoud en rust uit en dat had ik nodig.'

 

Isabelle Ameye


'Ik ben je nog steeds erg dankbaar voor de coachingssessies die je me hebt gegeven.  Mijn wortels staan nu stevig in de grond zoals je mij geleerd hebt  als ik moet spreken over mijn controversiële onderwerp.  Ik voel me niet meer minder waard dan de anderen. Integendeel.  Ik weet veel meer over mijn onderwerp dan mijn collega's in het publiek en ik kan dit nu rustig en zonder adem-, en stemproblemen brengen. Dankjewel om mij een zetje te geven.

 

Marianne H.


Voor ik aan het coachingstraject begon wilde ik graag een meer competente spreker worden. Ik was erg onzeker over mezelf. Ook miste mijn stem de nodige draagkracht en uitstraling om mijn boodschap duidelijk en zelfzeker over te brengen. Ik had vaak last van een bibberende stem.

Door de coachings heb ik zowel mentaal als fysiek meer handvaten om mijn boodschap beter te laten overkomen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf als spreker. Ik weet hoe ik mijn houding, mijn stem en mijn denken kan inzetten tijdens het spreken om competenter over te komen. Ik ben veel minder nerveus als ik voor een groep moet spreken. Mijn stem klinkt nu voldoende luid en krachtig als ik moet presenteren en ik geraak beter uit mijn woorden. Laatst heb ik 2 presentaties moeten geven en ik heb hierover positieve reacties ontvangen. Ik sprak rustig en mijn boodschap is goed overgekomen.'

 

Nele M.