Durf jezelf te zijn

Sta vol zelfvertrouwen in het leven

Individueel coachingstraject

Heb je het gevoel dat je jezelf niet echt durft te zijn op je werk? 

Heb je weinig zelfvertrouwen? 

Vind je dat anderen het beter kunnen en weten dan jij?

Pas je jezelf aan aan de verwachtingen van de buitenwereld?

Verstop je jezelf op het werk? In groep? 

Weet je niet meer wie je bent? Wat je wil in het leven? 

Verlang je ernaar om eindelijk jezelf te kunnen zijn in het leven?

Om met zelfvertrouwen in het leven te staan? 

Jezelf zijn. Het lijkt evident. Maar dit is vaak niet het geval. Heel vaak hebben we het gevoel dat we niet goed genoeg zijn. Dat we 'te anders' zijn.  Dat we niet voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld.

Dat we niet interessant genoeg zijn. Met dit gevoel rondlopen is behoorlijk overweldigend en brengt je helemaal uit balans. Je hebt weinig zelfvertrouwen. Je voelt je enorm onzeker. Je past je aan aan de buitenwereld. Je verstopt jezelf. Maar dat voelt niet goed. Je voelt dat je jezelf tegenhoudt. Tegenhoudt om te groeien. Om eindelijk die carrièreswitsch te maken waar je al lang van droomt. Om je bijdrage te kunnen leveren als persoon. Om jezelf eindelijk ten volle in de wereld te mogen zetten. 

Binnen dit traject duiken we naar binnen. Duiken we de diepte in om alle interne blokkades op te heffen die je nu nog tegenhouden om zelfzeker in het leven te staan.

 Je leert op een andere manier naar jezelf te kijken door te focussen op je sterktes i.p.v. op je zwaktes.

Je wordt je bewust van alle belemmerende patronen op het vlak van denken en gedrag waardoor je nu niet stevig in je schoenen staat. Waardoor je jezelf nu constant inhoudt. Je leert deze belemmerende patronen om te zetten in meer helpende, krachtige patronen. 

Ook wordt je je bewust van hoe fel je nu nog vasthangt aan het oordeel van de buitenwereld om je goed te voelen. Je leert los te komen van de buitenwereld. Je leert ten alle tijden te geloven in jezelf. 'Dit ben ik. En ik ben ok. Te nemen of te laten.' word je overtuiging. 

Ook word je je bewust van de kwetsuren die je in de loop van je leven hebt opgelopen (gekwetste delen) en hoe deze nog steeds een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen. Je leert op een andere manier met deze kwetsuren om te gaan zodat je zelfzekerder in de wereld kan gaan staan.

Kortom, je komt weer in je kracht als mens en je durft eindelijk je plek in te nemen in de wereld.

Dit traject bestaat uit:

-3 sessies van telkens 2 u

-4 sessies van telkens 1u

-1 opvolgsessie (in te plannen na een 3-tal maanden)

-werkboek

-thee, koffie en water

 

Wil je graag meer informatie over dit traject? Of wil je graag te weten komen of dit traject iets voor jou is? 

Neem dan zeker contact op met mij. Ik help je graag verder.